ARSU Opleidingen

Altijd een stapje meer........

PDL diploma is bij ARSU meer waard! Lees hier waarom:

Afstandsonderwijs voor jouw opleiding praktijkdiploma loonadministratie PDL is dé oplossing wanneer er (even) geen mogelijkheid is om op een van onze leslocaties fysiek lessen te volgen!

Hoe dit werkt? Op het afgesproken tijdstip log jij in bij jouw les en volg jij de les op jouw locatie. Heb je een vraag tijdens de les? Je kunt deze gewoon stellen aan de docent. Ook maak je deel uit van een groep, middels onze online omgeving kun jij communiceren met je klasgenoten en je docent. Ook vind je hier extra informatie voor jouw opleiding.

Kortom bijna alle voordelen van klassikaal onderwijs op jouw eigen locatie! 

De opleiding bestaat uit onderstaande drie modulen.

Module Loonheffingen niveau 4

Ieder bedrijf dat personeel in dienst heeft, is verplicht loonheffingen te betalen en hiervan aangifte te doen. In deze module komen de onderwerpen loonbelasting/premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (bijdrage Zvw) aan bod.

Module Arbeidsrecht & sociale zekerheid niveau 4

In deze module komen onder andere arbeidsverhoudingen, arbeidsovereenkomsten, sociale zekerheid, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid aan bod. De theoretische kant van deze onderwerpen staan centraal.

Module Personeel, Organisatie & Communicatie niveau 4

In deze module komen onder andere onderwerpen als het opstellen van functieomschrijvingen en het formulieren van personeelsbeleid aan bod. Daarnaast zullen de belangrijkste begrippen op het gebied van administratie voorbij komen. De rol van automatisering en theorie over organisaties in het algemeen, zal ook uitgebreid aan bod komen. Communicatievaardigheden zullen worden ontwikkeld; een belangrijk onderdeel van het vak. 

Diploma/certificaat

De examens worden afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens op diverse examen locaties in heel Nederland. Het betreffen online examens. Inschrijving voor het examen geschiedt online is altijd voor eigen rekening en verantwoordelijkheid.

 Tarieven 2021

Schrijf je nu in.